Jak se z lektorky anglického jazyka stane pekařka?
Velmi jednoduše. Už dlouho jsem se zajímala o chléb, který je naší základní potravinou. Hledala jsem recepty na zdraví prospěšný chléb, který ale zároveň bude i chutný.
Až jsem narazila na francouzskou školu pečení chleba, která pro mě byla trefa do černého. A tak začaly moje první pokusy, spíše omyly a nezdary. Placáky jim říkám (ty se mi daří dodnes).
Mými prvními obětmi byla moje nejbližší rodina. Tímto jim zde děkuji, že vytrvali a přežili. Statečně se prokousávali mými zdrclými bochánky.
Postupným procesem jsem se propracovala k pár lidem, kteří mi na několika kurzech předali svoje know-how. A tam přišel můj AHA MOMENT. Osvícení. Všechno jsem dělala špatně, bylo třeba začít znova.
A to byl už jen malý krůček od otevření vlastní pekárny, kde pro Vás po nocích, stále ještě s nadšením, peču voňavé bochánky s křupavou kůrkou.